این مرکز از سال ۱۳۶۱ در فضای ۴۰ متری

 به صورت وقفی و به نام شهید شکری پور

فعالیت خود را آغاز نمود و سپس در ۱۲ بهمن ۱۳۸۷ در محوطه پارک شاهد و در ساختمان جدید افتتاح گردید و تاکنون فعالیت‌های خود را با کارگاه های فرهنگی هنری و ادبی ادامه داده است.

 در حال حاضر این مجموعه دارای ۸۳۲۷ جلدکتاب و در فضایی با مساحت ۳۱۱ متر مربع دارای سالن کودک و نوجوان برای مطالعه اعضا می باشد .

 خدمات مرکز:

 *فعالیت های فرهنگی ویژه اعضای حقیقی و مجازی

 *کارگاه های هنری ویژه گروه های سنی ۶ تا ۱۶ سال

 *کارگاه های تخصصی و فعالیت های فرهنگی و هنری و ادبی

 امکانات ویژه مرکز:

 *سالن مطالعه کودک و نوجوان به مساحت ۹۰ متر مربع

 *سالن آمفی تئاتر ۱۰۰ مترمربع/ کارگاه هنری( خط، نقاشی  هرکدام ۲۳ متر مربع)، انبار ۱۵ متر مربع

 روز و ساعت فعالیت:

 * مرکزیک شیفت از ساعت     ۸ تا  ۱۳

 *روزهای زوج دختر روزهای فرد پسر

 پرسنل:

 *یک نفر مسئول مرکز،  یک مربی فرهنگی،  دو نیروی هنری پاره وقت،  یک نفر خدمات

 شرایط: 

*داشتن حداقل ۶ سال تا ۱۷ سال و پرداخت شهریه۱۲ هزار تومان برای عضویت در مرکز حقیقی و ۱۰۰۰ تومان در فضای مجازی

 

تلفن : ۵۲۸۷۵۵۵۰ ۰۶۱

 مسئول مرکز:  احترام مسرور

 

 

اخبار مرکز:

 

 

  • // - 07:45
  • تعداد بازدید: 6174
  • زمان مطالعه : کمتر از یک دقیقه
باحضور هادی فردوسی، شاعر و نویسنده‌ی کشور

اختتامیه‌ی نخستین مهرواره‌ی ادبی « به رنگ صدف» در خوزستان مجازی برگزار می‌شود

کانون پرورش فکری کودکان و نوجوانان خوزستان، اختتامیه‌ی نخستین مهرواره‌ی ادبی « به رنگ صدف» را به مناسب عید سعید غدیر خم با حضور هادی فردوسی، شاعر و منتقد ادبی کشور، به‌ صورت مجازی برگزار می‌کند.

به گزارش روابط عمومی کانون خوزستان، نخستین مهرواره‌ی  ادبی « به رنگ صدف »  به همت مرکز آفرینش‌های ادبی کانون پرورش فکری خوزستان، ویژه‌ی کودکان و نوجوانان عضو مراکز کانون سراسر استان در رده سنی نونگاه (بالای ۱۲ سال) و نوجوان ( بالای ۱۵ سال) در نیمه‌ی دوم تیرماه و به مناسبت روز ملی عفاف و حجاب  آغاز به کار کرد.
بر همین اساس، اختتامیه و معرفی آثار برتر این رویداد ادبی در ساعت ۱۷ روز سه‌شنبه ۵ مردادماه ۱۴۰۰ در قالب ویژه برنامه‌های عید تا عید برگزار می‌شود.
بنا بر اعلام دبیرخانه این همایش، در روز برگزاری ابتدا بخش پرسش و پاسخ با محوریت ادبیات آیینی کودک و نوجوان برگزار شده، سپس کودکان و نوجوانان خوزستانی به ارائه‌ی آثار ادبی در دو بخش شعر و داستان با موضوع عفاف و حجاب می‌پردازند.

کلمات کلیدی

0 نظر برای این مقاله وجود دارد

نظر دهید

متن درون تصویر امنیتی را وارد نمائید:

متن درون تصویر را در جعبه متن زیر وارد نمائید *

شخصی سازی

انتخاب حالت کور رنگی

انتخاب رنگ

اندازه فونت